Pleasure Tools draagbare sling frames

sling in frame

Pleasure Tools is producent van oerdegelijke draagbare sling frames, die zoals de naam al doet vermoeden, speciaal zijn ontworpen voor urenlang kinky speelplezier.

Geen haken in het plafond om je sling op te hangen. Dus geen vreemde blikken van familieleden en andere bezoekers. En de (boven)buren horen geen rammelende kettingen.

Het frame is makkelijk in elkaar te zetten en snel weer uit elkaar te halen. En alles berg je netjes op in de bijgeleverde tas.

De sling is in het frame eenvoudig in hoogte instelbaar.

Bij een compleet sling frame worden diverse accessoires meegeleverd, voor nog meer speelplezier.

Naast de bekende 4-punts en 5-punts sling, hebben nog diverse andere “Pleasure Tools” in ons assortiment. Zoals de 1-punts sling, bondagetafel en slingstoel. Alle tools kunnen ook los geleverd worden. In de webshop is ons hele assortiment te zien. De meeste “Pleasure Tools” kunnen ook gehuurd worden.

Aarzel niet om contact op te nemen als je niet direct kunt vinden wat je zoekt. Omdat Pleasure Tools alles zelf maakt, is het eenvoudig om maatwerk te leveren. En hoe bijzonderder de vraag, hoe leuker wij het vinden!

Verhuur

Complete frames met sling zijn ook te huur. Zowel voor privé-gebruik als voor kinky / bdsm parties. Zie de verhuur pagina.
Ook de andere “Pleasure Tools”, zoals de bondagetafel en slingstoel zijn vanzelfsprekend te huur.

Verkoop

In onze webshop kun je het hele assortiment van Pleasure Tools vinden. Op dit moment zijn we nog bezig deze website vorm te geven. De bestelmodule werkt nog niet… Maar dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Als je iets wilt bestellen, of je hebt een vraag, stuur je eenvoudig een mailtje aan info@pleasuretools.nl

 

 

Over onze frames

De frames worden in onze werkplaats in Almere geproduceerd. Na het lassen worden alle metalen delen voorzien van een hoogwaardige coating. Deze coating beschermt niet alleen het metaal, maar geeft het frame ook een zeer luxe uitstraling. De coating voelt erg prettig aan.

Alle onderdelen zijn goed op maat gemaakt, waardoor het opgebouwde frame heel stevig staat. En het is oerdegelijk. Frames van Pleasure Tools worden al vele jaren intensief gebruik bij Club Church in Amsterdam. En in het verleden ook bij SM Bunker in Amsterdam. Op deze plaatsen zijn onze frames zeer intensief gebruikt. Met die ervaringen hebben we de frames nog sterker gemaakt. Je moet nu wel van hele goede huize komen om een Pleasure Tools frame kapot te krijgen. (En we horen het graag als het je gelukt is!)

En omdat wij de frames zelf maken, is het eenvoudig om artikelen op maat te maken. Informeer naar de mogelijkheden!

Op alle frames geven we maar liefst 5 jaar garantie!

Dit filmpje laat zien hoe eenvoudig het is om het frame op te zetten:

Over onze slings

Onze slings worden gemaakt van de beste kwaliteit leer.