Vul onderstaand formulier in om je bestelling door te geven.
We nemen z.s.m. contact met je op met informatie over de levertijd en bevestiging van eventuele verzendkosten. Pas na jouw akkoord op onze opdrachtbevestiging, is de bestelling definitief.

Je hoeft nu dus ook nog niets te betalen.

Zelf ophalen in Amsterdam en contant afrekenen

Zelf ophalen kan alleen op afspraak. Voordeel is dat we je dan gelijk kunnen laten zien hoe je het frame opbouwt.
Betalen doe je contant als je komt ophalen.

De afhaallocatie is nabij Ecuplein in Amsterdam Nieuw-West. Deze locatie is goed bereikbaar met OV en met de auto snel bereikbaar vanaf de snelwegen A4, A9 en A10. Parkeren is gratis!

Bezorgen en veilig betalen

Voor bezorging en betaling maken we gebruik van Pakkie.nu. Je betaalt vooraf met iDeal aan Pakkie.nu. Pas als Pakkie.nu je bestelling heeft geleverd, wordt het geld naar ons overgemaakt. Tot die tijd staat het veilig op een tussenrekening bij Pakkie.nu. Als je niets zou ontvangen, krijg je dus vanzelf je geld weer terug. (Lees de uitgebreide werkwijze op de site van Pakkie.nu)

Het gewicht van een complete set is ongeveer 35 kg. Dit is te zwaar voor een normaal pakket. Daarom wordt je bestelling als twee pakketten geleverd. Het factuurbedrag wordt ook gesplitst. De verpakkings- en verzendkosten bedragen € 34,90 voor leveringen binnen Nederland. Neem voor bezorging in het buitenland eerst even contact met ons op.

Desgewenst is het ook mogelijk om de bestelling onder rembours te laten bezorgen. Je betaalt dan direct aan de pakketbezorger bij aflevering. (Dit is wel iets duurder dan Pakkie.nu).

Bestelformulier

Staat een artikel niet in de lijst, vul het dan in dit vak in.
In de opdrachtbevestiging staan de levertijd en exacte bezorgkosten.
Pas na jouw akkoord op die opdrachtbevestiging, is de bestelling definitief. Je zit nu dus nog nergens aan vast.