Vanwege de hoge grondstofprijzen en personeelstekort, hebben we moeten besluiten te stoppen met het maken van nieuwe producten. Frames zijn niet meer op voorraad. Nog wel enkele andere producten, die nu nog op deze site staan.

Uitverkoop

 

Los product

 

Accessoires

 

Pleasure Tools

Pleasure Tools is producent van oerdegelijke draagbare sling frames, die zoals de naam al doet vermoeden, speciaal zijn ontworpen voor urenlang kinky speelplezier.

Geen haken in het plafond om je sling op te hangen. Dus geen vreemde blikken van familieleden en andere bezoekers. En de (boven)buren horen geen rammelende kettingen. Ook als je gaat verhuizen, is het wel zo fijn dat het plafond onbeschadigd is.

Het frame is makkelijk in elkaar te zetten en snel weer uit elkaar te halen. En alles berg je netjes op in de bijgeleverde doos.

De sling is in het frame eenvoudig in hoogte instelbaar.

Bij een compleet sling frame worden diverse accessoires meegeleverd, voor nog meer speelplezier.

Naast de bekende 4-punts en 5-punts sling, hebben nog diverse andere “Pleasure Tools” in ons assortiment. Zoals de 1-punts sling, bondagetafel en slingstoel. Alle tools kunnen ook los geleverd worden.

Aarzel niet om contact op te nemen als je niet direct kunt vinden wat je zoekt. Omdat Pleasure Tools alles zelf maakt, kunnen we ook maatwerk leveren. En hoe bijzonderder de vraag, hoe leuker wij het vinden!

Verkoop

Op deze website vind je het hele assortiment van Pleasure Tools vinden.

Over onze frames

De frames worden in onze werkplaats in Almere geproduceerd. Na het lassen worden alle metalen delen voorzien van een hoogwaardige coating. Deze coating beschermt niet alleen het metaal, maar geeft het frame ook een zeer luxe uitstraling. De coating voelt erg prettig aan.

Alle onderdelen zijn goed op maat gemaakt, waardoor het opgebouwde frame heel stevig staat. En het is oerdegelijk. Frames van Pleasure Tools worden al vele jaren intensief gebruik bij Club Church in Amsterdam. En in het verleden ook bij SM Bunker in Amsterdam. Op deze plaatsen zijn onze frames zeer intensief gebruikt. Met die ervaringen hebben we de frames nog sterker gemaakt. Je moet nu wel van hele goede huize komen om een Pleasure Tools frame kapot te krijgen. (En we horen het graag als het je gelukt is!)

En omdat wij de frames zelf maken, is het eenvoudig om artikelen op maat te maken. Informeer naar de mogelijkheden!

Op alle frames geven we maar liefst 5 jaar garantie!

Dit filmpje laat zien hoe eenvoudig het is om het frame op te zetten:

 

Over onze slings

Onze slings worden gemaakt van de beste kwaliteit rijtuigenleer.

sling in frame